dijous, 30 d’octubre del 2008

Caminada a Sant Hilari Sacalm

El Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, en el marc del projecte "SELWA, un compromís amb l'aigua", han organitzat la sisena sortida guiada per descobrir el patrimoni natural i cultural vinculat a l'aigua a la comarca de la Selva.

Us adjuntem el text explicatiu i el cartell informatiu de l'activitat perquè pugueu fer-ne difusió a la vostra pàgina web i als vostres contactes.

CAMINADA GUIADA DE DESCOBERTA DE "BOSC I FONTS" A SANT HILARI SACALM

El proper dissabte 08 de novembre el Consell Comarcal de la Selva organitza, juntament amb l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la sisena activitat de descoberta del patrimoni natural i cultural vinculat a l'aigua de la comarca, dins el programa "Descobreix el patrimoni de l'aigua de la Selva". Aquest programa té per objectiu donar a conèixer la riquesa natural i cultural vinculada a l'aigua de la comarca i compta amb activitats com sortides guiades, exposicions fotogràfiques, edició de publicacions temàtiques, etc.

La sortida s'iniciarà a les 9.30h al Museu Guilleries de Sant Hilari Sacalm (Plaça del Dr. Robert, s/n) i transcorrerà per l'entorn de Sant Hilari Sacalm. Durant el guiatge es donaran a conèixer elements del patrimoni vinculat a l'aigua, especialment fonts com la d'en Rocosa Jaumet, la font del Ferro, la font de la Mina de l'Ariet o la font de la Pedrera. També es realitzaran diverses parades pel centre del poble de Sant Hilari, on es comentarà la seva relació amb l'aigua, o bé pels boscos de les Guilleries, on s'explicarà la relació de la vila amb la fusta. La caminada finalitzarà cap a les 13:00h. Al finalitzar la caminada els assistents podran visitar la Fira Fusta que es celebra a Sant Hilari durant el mateix cap de setmana.

Aquesta activitat forma part del projecte "SELWA, un compromís amb l'aigua", que treballa per un model de gestió eficient i sostenible de l'aigua i del seu patrimoni natural i cultural a la comarca de la Selva. Per fer-ho, el projecte cerca la participació dels agents econòmics i socials i la implicació activa de la ciutadania.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...