dimecres, 26 de setembre de 2007

Fauna de la Selva: Gavina corsa (Larus audouinii)


La gavina corsa (Larus audouinii) és un visitant relativament freqüent al litoral de la Selva. La majoria de registres es concentren al litoral sud i al delta de la Tordera i es daten majoritàriament en primavera i a finals d'estiu, tot i que també hi ha algunes dades hivernals. La població nidificant més propera es troba el delta de l'Ebre.

Fotografia: Xavier Romera, parella de gavina corsa a la gola de la Tordera.


Gaviota de Audouin, Larus audouinii, litoral de la comarca de la Selva, visitante escaso, extremo sur, delta del río Tordera, primavera y verano, datos invernales escasos, nidificante en el delta del Ebro.

Audouin's Gull, Larus audouinii, scarce visitor, South coast, Tordera delta, spring and summer, few winter appointments, nesting in Ebre delta
Publica un comentari a l'entrada

Primers migradors en pas postnupcial

De fet ja fa un parell de setmanes que s'evidencia la migració postnupcial o de tardor. Els primers senyals, els més evidents són la mar...