dilluns, 8 d’octubre de 2012

Ocells de la Selva: Oca vulgar (Anser anser)

A la Selva és un migrador i hivernant escàs i irregular. Hi ha poques observacions d'estols en migració.

Les observacions d'ocells aturats durant les migracions o hivernants es localitzen a la desembocadura de la Tordera i sobretot als estanys de Sils, on els darrers anys hiverna un petit grup.

Hi ha observacions d'exemplars sedimentats a la plana durant les migracions, habitualment durant episodis de pluges intenses que omplen antics estanys i altres àrees inundables.
Publica un comentari a l'entrada

Capgros comú

Capgros comú (Carcharodus alceae), una papalloneta de la família dels hespèrids. Els hespèrids podrien ser un grup amb algunes característi...