dimarts, 11 de gener del 2011

Un nou blog. Més Natura.

 Sempre és agradable descobrir noves aportacions individuals i desinteressades al coneixement de la Natura més propera, la que ens envolta i que sovint tenim molt descuidada, malauradament. Massa vegades aquestes aportacions altruïstes queden en l'anonimat, malgrat els amplíssims coneixements i dades que s'hi poden trobar i malgrat l'important esforç personal que suposa mantenir un projecte d'aquestes característiques.

En aquest cas es tracta d'un blog dedicat a la Natura empordanesa, probablement la més rica de les terres gironines, creat per en Narcís Macau. Us convido a seguir-lo.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Alfons, gràcies per el teu post, ets molt amable. La veritat és que els que no disposo de tot el temps que voldria i els meus coneixements són limitats, però intentem que la nostra natura sigui valorada tal com mereix i sobretot, transmetre la nostra estima a tothom.
Una abraçada i et desitjo molta sort amb els teus projectes.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...