dimecres, 26 de gener del 2011

NO a la carretera pel Serengeti

http://www.salvalaselva.org/mailalert/664/no-a-la-carretera-por-el-serengeti?sms_ss=twitter&at_xt=4d3f40fd67dafe7b,0

La necessitat de progrés econòmic a la zona és evident, però no crec que aquesta carretera vingui a ajudar, més aviat al contrari. Els espais naturals són un importantíssima font d'ingressos per a aquests països.

2 comentaris:

tempspalamos ha dit...

Tant de bó no es realitzi mai! Es comença per una carretera i es pot acabar amb ves a saber què...això sense comptar el perill que pot comportar a la fauna, degut als atropellaments. Ja hi ha prou asfalt a tot arreu.

Alfons ha dit...

Per a un europeu que no hagi visitat la zona és difícil fer-se a la idea de la quantitat de fauna que hi ha. És impressionant.
Els atropellaments segur que es comptarien per milers només en vertebrats. Però a més, aquesta carretera produirïa un efecte barrera, fragmentant poblacions i tallant rutes migratòries de grans herbívors. Com afectaria això, de rebot, a la vegetació i a les poblaciones de carnívors?? Val més no saber-ho. Que la zona pugui desenvolupar-se però buscant altres fòrmules.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...