dijous, 13 de gener de 2011

Més blogs, més Natura (III)

 Aquest blog aviat semblarà un d'aquells fòrums de fotografia on els participants, sense cap sentit del pudor, s'ensabonen els uns als altres i es tiren continuament floretes i altres mostres d'afecte més semblants a certes pràctiques sexuals que al reconeixement seriòs i crític del treball aliè.

M'és igual. La veritat és que no és pas aquesta la intenció, ni molt menys. Simplement busco publicitar allò que crec que mereix ser reconegut, i no espero res a canvi, i espero que la majoria dels que visiteu aquest blog (i sobretot els autors dels blogs) així ho entengueu.

Fotografiar la Natura respectant-la sempre m'ha semblat un art admirable. El que és capaç de captar amb la imatge allò que té davant i a sobre ho comparteix mereix tot el meu respecte i admiració (i una certa enveja, humanament comprensible).

http://cossentinia.blogspot.com/, les paraules que acompanyen a les imatges ens fan sentir fins i tot les condicions ambientals que devien envoltar la captura d'aquestes. Dies d'espera, hores passades escrutant el cel nocturn, seguint la pista de constel·lacions, mapant el planisferi celeste o captant l'essència d'un racó de natura amb una sensibilitat poc usual.

No hi ha cap blog de fotografia, que jo conegui, que superi a aquest en tendresa i delicadesa http://fotosussss.blogspot.com/. L'exquisidesa de les fotografies deu ser fruit de la dedicació, de la paciència infinita i d'un especial sensibilitat que permet mostrar allò que per a molts és invisible, petits éssers que tenim als peus o retalls de natura que es troben a la cantonada, al costat de casa.
Publica un comentari a l'entrada

La becada

 H avent esmorzat pugem al cotxe i ens submergim en aquesta inabastable i pertorbadora massa forestal que s'ha vingut a anomenar les G...