divendres, 3 de desembre de 2010

S´aprova el primer pressupost per preservar el massís de l´Ardenya

S´aprova el primer pressupost per preservar el massís de l´Ardenya: "
El consorci dóna el vistiplau al pla de treball amb l'objectiu d'assegurar-ne la promoció econòmica

El Consorci del Massís d'Ardenya-Cadiretes ha aprovat el primer pressupost -de 94.215 euros- i ha donat el vistiplau al pla de treball que servirà per promoure i presevar el sòl de protecció especial de la zona muntanyosa. Constituït el passat mes de maig i format per Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Llagostera, Caldes, Vidreres, Tossa de Mar i Lloret de Mar, l'objectiu d'aquesta gestió conjunta és garantir la coherència de regulacions i intervencions, el seu interès públic i privat, i la promoció econòmica de l'espai.
De moment, durant aquest estiu s'ha aconseguit mantenir un mínim de vigilància contra els incendis. Una mesura destacable, aquesta, si es té en compte l'elevat risc d'incendi que presenta el territori. Pel que fa a les actuacions futures, es donarà la màxima importància al patrimoni cultural i natural, i es dedicaran esforços per a la realització d'un mapa turístic del mateix massís.

Font: Diari de Girona
"
Publica un comentari a l'entrada

La becada

 H avent esmorzat pugem al cotxe i ens submergim en aquesta inabastable i pertorbadora massa forestal que s'ha vingut a anomenar les G...