dimecres, 24 de novembre de 2010

Unes "perles" d'en Duran i Lleida....

 
 Sincerament, no sé encara a qui votaré el proper diumenge. No n'hi cap que m'inspiri la més mínima confiança. El que sí tinc clar és a qui no votaré.

"el tripartit fa la política agrària des del medi ambient. Nosaltres la farem a l'inrevés: la política agrària i la política mediambiental des de l'agricultura amb tots els canvis orgànics que això requereixi"

"quan la política per al món rural es fa des de la metròpoli i al seu servei, es dona més importància a les aus que les persones -i així va amb el canal Segarra Garrigues- ..."

"La conselleria d'Agricultura s'ha agenollat davant de la de Medi Ambient ..."

"Estem en contra de l'orientació mediambientalista que inicialment es dóna a la futura PAC."

Aquests són alguns destacats de la intervenció d'en Duran i Lleida (en substitució d'Artur Mas) del dimarts 23 de novembre davant de 500 pagesos. Sembla evident que si governa CiU bona part de les competències del Departament de Medi Ambient aniran a parar a Agricultura. El que segurament no és necessari és atiar determinats tòpics quan el país requereix propostes serioses i positives per tirar endavant.

Més informació: http://www.unio.org/actualitat/detall_noticies.asp?id=10336

Publica un comentari a l'entrada

La becada

 H avent esmorzat pugem al cotxe i ens submergim en aquesta inabastable i pertorbadora massa forestal que s'ha vingut a anomenar les G...