divendres, 3 de setembre del 2010

Butlletí naturalista ?

 
 Amics,
 
 Haureu constatat que el darrer butlletí naturalista s'està endarrerint més del que acostuma a fer. La qüestió és que m'he quedat sense temps per fer segons quines coses. La raó és el neixement del meu segon fill fa escassament un mes. Els que en teniu, sabeu que un segon fill no és el doble de feina, és moltíssima feina més (10 vegades més?) !!! Una feina, però, que es fa amb molta il·lusió (tot i ser esgotadora!).
 
Mentre intento organitzar-me i prioritzar tasques, he de pensar seriosament si continuo o no editant el butlletí i altres projectes que tenia. Ara les prioritats estan canviant força i tinc moltes ganes de dedicar més temps a la família i a mi mateix. Els nens creixen d'un dia per l'altre i cada moment és irrepetible.
 
Mentretant, podeu anar visitant els meus blogs, els quals, més o menys, intentaré anar actualitzant amb un esforç considerable. Potser d'aquí a un temps he après a administrar millor les feines i el temps i recupero projectes aparcats. Ara per ara, però, bàsicament no faig res més que improvitzar.  
Que acabeu de passar un bon estiu i gràcies pel seguiment, l'ajuda i els ànims rebuts durant tots aquests anys.
 
Una abraçada i fins aviat.
 
Salut.
 
            Alfons
 

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...