dissabte, 31 de juliol del 2010

Quan tingui més temps...

...em dedicaré més a escriure. Notareu una baixa en l'activitat del blog. Això és degut al naixement del meu segon fill, que reclama molta atenció i que jo, amb molt de gust, estic disposat a donar-li sense contemplacions.

Bon estiu.

7 comentaris:

Màrius ha dit...

Ep!
Això mereix tota la teva atenció.
Tranquil, ja t'esperem...ell no es pot esperar.

Alfons ha dit...

Gràcies, Màrius.
La veritat és que els vull dedicar tot el temps que em sigui possible. Ja saps com va això, a la que et descuides t'han crescut un pam i t'ho has perdut.

matiu ha dit...

Hola bon dia!
Em presento:
Sóc en Mateu de Riudellots, m'ha agradat moltíssim aquest blog. Us explico perquè: sóc un boig dels animals (mamífers i ocells ibèrics preferiblement), disfruto molt empaitant becades pels boscos de Les Gavarres, la mitja veda no m'agrada, no sóc escopater, cullo les baines meves i sovint les dels altres, tinc una habilitat que són la imitació de sóns d'aniamls, faig venir on convingui xots i oriols (només ho he aconseguit una vegada i fa poc!), m'encanta a la primavera observar amb els binòcles ocells i ocellots...tot el dia estic pendent dels cants, dels animals xafats a la carretera, de tot! M'encanten les guies d'ocells, d'ornitologia especialment, i sobretot dels ocells que m'envolten. sóc, com he dit abans també caçador, de becades i ocasionalemnt de senglars...mol respectuós i amant de tot el que m'envolta!
Molt de gust i llegiré amb atenció tot el que es publiqui...
Salutacions,
Mateu

matiu ha dit...

Molt interessant aquest blog.
Mateu de Riudellots!

Alfons ha dit...

Moltes gràcies, Mateu. Estic segur de que en Delibes i tu passariu molt bones estones xerrant i passejant pels camps. Si tens ocasió, et recomanaria que llegeixis alguna obra seva, sobretot alguna que faci referència als seus diaris de caça. T'agradaran molt.

Gràcies pels comentaris sobre el blog i endavant amb la teva actitud, que és molt lloable avui dia.
Ja saps que si tens alguna observació interessant o algun comentari a fer aquest és el teu blog.
Fins la propera.

tempspalamos ha dit...

Hola Alfons ! Primer de tot felicitats per ser pare una altre vegada. Com sempre estarem atents al teu blog, encara que no puguis dedicar-t'hi tant, el primer és el primer. Des de Palamós, salutacions i endavant .

tempspalamos ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...