dimecres, 1 d’abril del 2009

Editen una guia de flora bàsica del Parc Natural del Montseny

La Diputació de Girona, que gestiona el Parc Natural del Montseny juntament amb la Diputació de Barcelona, ha editat la 'Guia de flora bàsica' del Parc Natural del Montseny-Reserva de la Biosfera. Se n'han editat 3.000 exemplars que es posaran a la venda properament.


La guia
El llibret està destinat al visitant del parc interessat a iniciar-se en el coneixement de les plantes que poblen el Montseny. El parc compta amb una riquesa florística notable, amb més de 1.300 espècies citades, de les quals se n'han seleccionat unes quantes perquè el visitant pugui reconèixer la flora bàsica.

El llibre conté una introducció amb una breu referència al Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera, i un mapa de vegetació per tal que el visitant es pugui fer una idea general del Montseny.

Es tracta d'una guia visual feta exclusivament amb dibuixos i molt pràctica per dur-la a sobre i fer un reconeixement sobre el terreny. Cada planta, a més del dibuix, té el nom en català i el nom científic. Al final es glossen els noms també en castellà, anglès i francès.


Font de la informació
Parc Natural del Montseny

Data de la notícia
26/03/2009

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...