dimecres, 1 d’abril del 2009

Participa a la Marató Ornitològica de SEO/Birdlife

El cap de setmana del 25-26 d'abril tindrà lloc a Catalunya la novena edició de la marató ornitològica, organitzada per SEO/BirdLife amb la col·laboració d'Òptica Roma. Per a inscriure's i disposar de la fitxa de resultats per a omplir s'ha de contactar amb la delegació de SEO/BirdLife a Catalunya: 932 892 284 o catalunya@seo.org.


Cartell de la marató
La delegació a Catalunya de SEO/BirdLife organitza des del 2001 un marató ornitològic d'àmbit espanyol amb l'objectiu d'observar la gran diversitat d'aus del nostre territori sota un ambient lúdic i amb la participació de gent de tots els racons de la geografia espanyola.

Es pot destacar la gran acollida que el marató ha tingut durant els vuit anys que s'ha celebrat tal com mostra la participació d'equips molt diversos: des de grups integrats per gent de diferents autonomies, grups de menors, grups familiars i fins i tot equips semiprofessionals respecte a la seva preparació per a la marató, cada uns dels quals s'han dissenyat, i millorant els seus propis itineraris per intentar veure el màxim nombre d'aus possible.



Font de la informació
SEO/BirdLife Catalunya

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...