dijous, 31 de gener de 2008

Una guia sobre la integració paisatgística sobre polígons industrials i sectors d'activitat econòmica

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat ha publicat el primer número de la Guia d'integració paisatgística, dedicada als 'Polígons industrials i sectors d'activitats econòmica'.

La guia vol promoure i contribuir a regenerar el paisatge industrial de Catalunya, malmès per una arquitectura inexistent, un urbanisme precari, uns serveis massa elementals i una integració escassa en el paisatge. L'objectiu és integrar els espais industrials catalans, especialment els polígons industrials i els sectors d'activitat econòmica en el paisatge.La guia proporciona uns criteris i unes pautes útils en els processos de planificació, projecció i implantació en el territori d'aquest tipus d'espais, de forma respectuosa amb els valors paisatgístics del lloc.La publicació està dirigida a tots els actors involucrats en la planificació, concepció i execució: des dels promotors i projectistes fins a les administracions i els empresaris.

Catàleg en pdf.

Font de la informacióDPTOP
Publica un comentari a l'entrada

La becada

 H avent esmorzat pugem al cotxe i ens submergim en aquesta inabastable i pertorbadora massa forestal que s'ha vingut a anomenar les G...