dijous, 31 de gener del 2008

Una guia sobre la integració paisatgística sobre polígons industrials i sectors d'activitat econòmica

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat ha publicat el primer número de la Guia d'integració paisatgística, dedicada als 'Polígons industrials i sectors d'activitats econòmica'.

La guia vol promoure i contribuir a regenerar el paisatge industrial de Catalunya, malmès per una arquitectura inexistent, un urbanisme precari, uns serveis massa elementals i una integració escassa en el paisatge. L'objectiu és integrar els espais industrials catalans, especialment els polígons industrials i els sectors d'activitat econòmica en el paisatge.La guia proporciona uns criteris i unes pautes útils en els processos de planificació, projecció i implantació en el territori d'aquest tipus d'espais, de forma respectuosa amb els valors paisatgístics del lloc.La publicació està dirigida a tots els actors involucrats en la planificació, concepció i execució: des dels promotors i projectistes fins a les administracions i els empresaris.

Catàleg en pdf.

Font de la informacióDPTOP

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...