divendres, 17 de juny del 2011

Tramet la teva al·legació a l'aprovació de la Llei Omnibús


Al·legació a l'aprovació de la Llei Omnibus
Trameteu la vostra al·legació des de http://www.ecologistasenaccion.org/article20885.html

Campanya ciutadana contra els impactes de la Llei de simplificació, d'agilitat i reestructuració administrativa i de promoció de l'activitat econòmica (coneguda com a llei "Omnibus")

Ompliu amb les vostres dades aquest formulari per poder trametre a la Generalitat de Catalunya el vostre rebuig i la petició de retirada immediata de l'Avantprojecte de Llei "Omnibús" o de Simplificació, d'Agilitat i Reestructuració Administrativa i de Promoció de l'Activitat Econòmica pels seus greus impactes socials i ambientals davant les greus agressions a un bé tan preuat i vital com és l'aigua

Tenim de termini per trametre les al·legacions fins al proper 20 de juny d'enguany. Les al·legacions tal com indica l'Edicte de la Generalitat de Catalunya són trameses al Gabinet Jurídic de Presidència de la Generalitat.

Aquesta tramesa d'Al·legacions és promoguda per Ecologistes en Acció de Catalunya, Grup de Defensa del Ter, Prou Sal, Salvem Gaià i la Xarxa per una Nova Cultura de l'Aigua.

En cumpliment de l'art. 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, Ecologistes en Acció de Catalunya t'informa que les teves dades personals s'incorporen a un fitxer informatiu, el titular del qual és Ecologistes en Acció de Catalunya. Si s'empren serà únicament per mantenir-te informat de les nostres activitats. Pots accedir, rectificar o cancel·lar les teves dades trameten un escrit a catalunya@ecologistesenaccio.cat.

--

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...