divendres, 12 de març del 2010

Miguel Delibes ens deixa


A mort Miguel Delibes, probablement un dels escriptors en llengua castellana més coneguts popularment. La temàtica de les seves obres, ambientades majoritàriament en el món rural, han fet que varies generacions veièssin reflexades en elles part de les seves vides.

Caçador naturalista i incansable defensor de la natura, sempre es va caracteritzar per la seva lluita a favor de la conservació del medi natural i va fer una denúncia constant a tots els nivells envers aquesta problemàtica.

Descansi en pau.

http://canales.nortecastilla.es/delibes/

«En problemas menores siempre constaté las propiedades terapéuticas de la naturaleza. En no pocos papeles he hablado de ella como uno de los pocos asideros estables al alcance del hombre de nuestro siglo. En esta jornada de vísperas de invierno, el fresco de las primeras horas de la mañana, la tibieza de un sol remoto luego, a mediodía, han significado para mí lo que la caricia de una mano amiga sobre mi frente”.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...