dimecres, 17 de desembre del 2008

Urbanització del veïnat de Massabé

L'espai agrícola del veïnat de Massabé pot quedar afectat per l'urbanització d'aquest sector.

http://losilenc.blogspot.com/2008/12/ms-ciment.html

http://ids-pmpersils.blogspot.com/2008/12/edicte-sobre-aprovaci-definitiva-dun.html

Massabé és una de les àrees agrícoles més interessants de Sils i rodalies. A més de funcionar com a zona amortidora d'impactes de l'actual perímetre de l'Estany, les comunitats florístiques i faunístiques presents són de gran interès conservacionista.
En cas de desenvolupar-se el projecte d'urbanització, caldrà veure com afecta tot plegat a la dinàmica natural de la zona, tot i que, a priori, cal lamentar aquesta nova retallada del paisatge agrícola de la Selva, l'hàbitat més ric i divers i alhora el més desconsiderat i menystingut per tots, tant per la societat en general com per les administracions i els diferents consistoris i governs municipals.
Em pregunto si naturalistes, estudiosos i científics no tindrem gran part de culpa, en no saber transmetre de manera eficaç com i perquè els espais més propers necessiten de la nostra consideració i protecció.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...