dimecres, 9 d’abril de 2008

4art procés participatiu de l'Estany de Sils

Un cop finalitzat el 3er procés participatiu de l’Estany de Sils, ara ja s’ha pogut prioritzar actuacions de millora, valorar les que ja s’han executat i identificar les percepcions de la ciutadania envers l’espai i la seva història. En aquest 4rt procés participatiu ens comencem a plantejar el disseny de la 2a Jornada de l’Estany de Sils i no voldríem oblidar-nos de tractar cap temàtica que considereu indispensable, ja sigui perquè us interessa el què ens puguin exposar experts sobre el tema o bé per tenir una base per debatre després de la jornada.

Per aquest motiu, us animem a participar en el 4rt procés participatiu a través de les bústies de suggeriments o bé a través del fòrum virtual http://estanysils.blogspot.com/. En aquest fòrum també podreu trobar els resultats del 3er procés participatiu i l’execució d’algunes de les propostes consensuades mitjançant la participació de tots!


Font:
Ajuntament de Sils
Centre d'Informació de l'Estany de Sils Plaça Estació s/n
17410 SilsTelèfon: 972 16 82 85
Fax: 972 85 36 17E-mail: estany@sils.cat
Publica un comentari a l'entrada

La becada

 H avent esmorzat pugem al cotxe i ens submergim en aquesta inabastable i pertorbadora massa forestal que s'ha vingut a anomenar les G...