dimarts, 18 de setembre del 2007

Pla de gestió de la Tordera

Redacció del pla de gestió de conca de La Tordera i la futura creació del Consell de Conca.

L’objectiu dels processos participatius és establir futurs espais de trobada, nuclis de consulta i creació d’opinió i debat de tots els agents i actors que esteu directa o indirectament vinculats amb el territori, per treballar en la definició i el seguiment dels plans de gestió de conca.

La creació d’aquests espais de participació passa per la diversitat d’opinions dels diferents interessos socials, mediambientals, econòmics i institucionals, a la vegada que pel tarannà obert i dialogant dels seus participants. Per desenvolupar aquest procés participatiu comptem amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.

És per aquest motiu que ens complau convidar-lo a assistir a una de les dues reunions informatives, ambdues d’idèntic contingut, que tindran lloc:


25/09/2007, 18:00, Sta. Coloma de Farners, Sala del Cercle Jove, C/ Malva 53

27/09/2007, 18:00, Blanes, Teatre de Blanes, C/ Ample 26


Us agrairíem que confirmi la seva assistència a la sessió informativa, al telèfon 93 851 50 55 o bé a l’adreça de correu electrònic acaparticipacio@gencat.net


Si voleu més informació sobre el procés de participació podeu consultar www.acaparticipacio.cat/concadeltordera. Hi trobarà les convocatòries, la documentació que debatrem i periòdicament s’anirà actualitzant amb els resultats de les sessions i la informació de les noves etapes.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...