diumenge, 10 d’octubre del 2010

Comença la temporada !!!

Avui comença la temporada.
  • Comença la temporada de "dispara a tot el que es mogui que després ja veurem què és".
  • Comença la temporada de sagnia de tota mena de fauna.
  • Comença la temporada en que els centre de recuperació de fauna queden plens d'animals ferits per perdigons.
  • Comença la temporada en que sortir al camp, a buscar bolets, a voltar en bici o a passejar tranquil·lament és converteix en una activitat de risc.
  • Comença la temporada de personatges amb armilles grogues i galtes vermelles que et prohibeixen el pas per allà on són ells o et diuen amablement "Tu mateix".
  • Comença la temporada en que si tens prou valor per passejar per la natura, et vas trobant una infinitat de cartutxos buïts que, curiosament, els caçadors sempre recullen i no deixen mai al terra.
  • Comença la temporada de la barbàrie, l'incivisme, les amenaces, l'alcohol amb armes de foc, la mala educació i la prepotència.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, és una merda, sobretot quan et trobes que una bateria de 20 tios amb escopetes escombren i monopolitzen el camp i a tu no et queda més remei que marxar a casa.
O a la Vall d'Aran, que té competències pròpies en matèria de caça i per això allà S'HI CAÇA CADA DIA DE LA SETMANA, per no parlar del folló que van fer amb l'ós. Si no el volen, l'ós, és perque tenen por que això els obligui a controlar la caça.

Alfons ha dit...

Mare meva! cada dia ! quin agobio !!!!
Realment és un món feudal a part, això de l'Aran.

tempspalamos ha dit...

Pobres ocells, s'els hi ha acabat la tranquil.litat que busquen a les nostres terres fugint dels freds hivernals. Pel que costa anar a caçar, sortiria més a compte anar a la carnisseria i comprar carn...ah! però això no és tan divertit, és millor disparar i massacrar cada any els pocs ocells que queden.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...