dimarts, 26 de gener del 2010

Activitats de Celebració del Dia Mundial de les Zones Humides a l'Estany de Sils

Us informem de dues activitats que tindran lloc a Sils les properes setmanes en motiu de la celebració del Dia Mundial de les Zones Humides que se celebra el 2 de febrer (vegeu el cartell adjunt).

La primera és una jornada de voluntariat per col·locar suports de fusta a les illetes i marges de l'estany. L'objectiu és que les aus i els amfibis tinguin espais per a reposar lliures de vegetació a la vora de l'aigua. Serà el dia 30 de gener a les 10.30h a la passera d'entrada a l'estany.

La segona és una plantada popular d'arbres de ribera a la riera Vallcanera. Aquesta riera ha estat objecte d'un projecte de restauració que ha comportat l'eliminació de l'abundant flora al·lòctona existent. La plantada popular és amb l'objectiu de reforestar els marges d'un tram de la riera amb vegetació pròpia com són freixes, salzes i gatells. Aquesta activitat és per a tots els públic i edats, hi haurà esmorzar per a tothom però cal inscripció prèvia al 972168285, estany@sils.cat i al Centre Cívic de Sils.

Laia d'Armengol i Catà

Responsable Estany de Sils

Ajuntament de Sils


Centre d'Informació de l'Estany de Sils
Plaça Estació s/n

17410 Sils
Telèfon: 972 16 82 85

Fax: 972 85 36 17

e-mail: estany@sils.cat


Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...