dijous, 19 de febrer del 2009

Missatges Àrea xct - RECORDATORI: Presentació - Taller del programa d'impuls de la custòdia a les Comarques Gironines, 23 de Febrer 2009

Durant el període 2008-2011 es desenvolupa un programa de col·laboració entre la Xarxa de Custòdia del Territori (xct) i la Diputació de Girona amb la finalitat de promoure i impulsar la custòdia del territori a les comarques gironines, en matèria de connectivitat i gestió forestal sostenible. A través de línies de subvencions i assessorament de projectes concrets, es volen introduir iniciatives de custòdia com a eina de gestió per a la recuperació i potenciació d’espais connectors i la creació de reserves forestals de boscos madurs. Amb tot, es vol contribuir a impulsar actuacions ambientals i a la planificació del territori rural i natural de les comarques gironines per a la seva conservació i gestió.

L’èxit d’aquestes actuacions depèn estretament de la participació i implicació d’entitats i ens locals, que el programa vol potenciar. El dilluns 23 de Febrer de 2009 a les 18h de la tarda al Centre Cultural la Mercè de Girona, presentarem el programa d’impuls de la custòdia a les Comarques Gironines a les entitats relacionades amb la gestió del territori i sensibilització ambiental de la província de Girona. Els objectius d’aquesta trobada seran:- difondre el programa en qüestió que la xct i la Diputació de Girona estan dinamitzant- recollir les inquietuds i possibilitats de col·laboració de les diferents entitats vinculades al territori gironí.- obtenir la informació per elaborar un document de resultats i propostes d’impuls de la Custòdia del Territori a les Comarques Gironines.

El programa del taller/presentació és:
18:00h Exposició del programa – xct
18:45h Grups debat/discussió: Oportunitats de Custòdia per les entitats gironines
20:00h Exposició dels resultats i conclusions

Possibilitat de continuar el debat al llarg d’un sopar informal entre els assistents a la ciutat de Girona.

Si us plau, indiqueu si us quedareu a sopar al moment d’inscriure-us. Si per motius d’agenda o de lloc no podeu venir, agrairem que ens ho feu saber. També agrairem que ens indiqueu si creieu convenient que aquest acte es repeteixi en una altra localitat de les Comarques Gironines, que considereu oportú per la seva dinàmica en custòdia del territori.
Si us plau, envieu confirmació d’assistència a Emma Soy Massoni a l’adreça electrònica següent: esoy@custodiaterritori.org, tot indicant nom i entitat de procedència, o bé al telèfon 938866135.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...