dilluns, 31 de març de 2008

Jornades ambients aquàtics

El dies 3, 4 i 5 d'abril la Fundació Emys, organitza les I Jornades sobre Ambients Aquàtics i Biodiversitat. Aquestes jornades tenen l'objectiu de recollir les opinions dels experts sobre l'estat actual i les possibles línies de treball per a la conservació i la recuperació de la diversitat biològica en les zones humides de Catalunya.L'assistència a les jornades és gratuïta. Les dues primers sessions se celebraran a la Fontana d'Or (Girona) mentre que l'última sessió es farà als Aiguamolls del Baix Ter.Podeu trobar la documentació detallada de les jornades (ponències, ponents, horaris, inscripcions, etc.) a l'enllaç següent:
http://www.fundacioemys.com/docs_actualitat/jornades_ambientsaquatics.pdf Amb el suport de la Fundació Caixa de Girona, l'Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona i el Departament de Medi Ambient i Habitatge.
Publica un comentari a l'entrada

La becada

 H avent esmorzat pugem al cotxe i ens submergim en aquesta inabastable i pertorbadora massa forestal que s'ha vingut a anomenar les G...