dilluns, 31 de març del 2008

Jornades ambients aquàtics

El dies 3, 4 i 5 d'abril la Fundació Emys, organitza les I Jornades sobre Ambients Aquàtics i Biodiversitat. Aquestes jornades tenen l'objectiu de recollir les opinions dels experts sobre l'estat actual i les possibles línies de treball per a la conservació i la recuperació de la diversitat biològica en les zones humides de Catalunya.L'assistència a les jornades és gratuïta. Les dues primers sessions se celebraran a la Fontana d'Or (Girona) mentre que l'última sessió es farà als Aiguamolls del Baix Ter.Podeu trobar la documentació detallada de les jornades (ponències, ponents, horaris, inscripcions, etc.) a l'enllaç següent:
http://www.fundacioemys.com/docs_actualitat/jornades_ambientsaquatics.pdf Amb el suport de la Fundació Caixa de Girona, l'Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona i el Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Viatge naturalista a Extremadura i Andalusia (part 3 i final, suposo): Doñana i una nit a la Sierra de Andújar

  Doñana No hi ha futur sense Doñana. No es coneix la llum fins que no coneixes Doñana. No he conegut cap espai natural més fascinant natura...