dimarts, 27 de novembre de 2007

Primeres informacions sobre el pla urbanístic de Girona

El Punt, edició de les comarques de Girona, 27-11-2007

El pla director urbanístic de Girona preveu un tramvia des de l'aeroport fins a Flaçà

Estén al conjunt de pobles que les reserves de sòl per a habitatges protegits siguin les fixades com a mínims per a la capital.


L'estudi preliminar del pla director urbanístic del sistema de Girona preveu, d'acord amb les previsions del Pla d'Infraestructures de la Generalitat (2006-2026), incorporar l'estudi del recorregut i la integració al sistema urbà d'un tramvia que connecti l'aeroport de Vilobí d'Onyar i Flaçà. El pla també limita la implantació de polígons industrials i planteja estendre al conjunt dels municipis del sistema urbà la condició que les reserves de sòl per a habitatges protegits siguin les que la llei fixa com a mínims per a les capitals de comarca. Integra 14 pobles: Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Quart, Vilablareix, Celrà, Bescanó, Aiguaviva, Fornells de la Selva, Llambilles (Gironès), Vilobí d'Onyar i Riudellots de la Selva (Selva).

Trobareu més informació aquí.
Publica un comentari a l'entrada

La becada

 H avent esmorzat pugem al cotxe i ens submergim en aquesta inabastable i pertorbadora massa forestal que s'ha vingut a anomenar les G...